FOTO Actorii Vlad Zamfirescu şi Marius Florea Vizante vin toamna aceasta la Tulcea cu două spectacole de comedie

Scena Teatrului Jean Bart va fi gazda unor spectacole de comedie

UPDATE

Piesa programată pe data de 18 octombrie a fost reprogramată pentru 27 noiembrie, au anunțat organizatorii.

Se anunță o stagiune interesantă pentru tulceenii amatori de comedie de calitate: proiectul cultural P2P Theatre va aduce la Teatrul „Jean Bart” două producții ce îndeplinesc condițiile principale ale unui spectacol bun: texte inteligente şi distribuții de excepție.

Primul dintre aceste spectacole, „Numitorul comun”, îi va încânta pe tulceni pe 18 octombrie. Piesa, scrisă de Alexandru Popa, a fost premiată în anul 2015 în cadrul Concursului de Comedie Românească, fiind ulterior montată pe scena Teatrului de Comedie de către Vlad Zamfirescu. Distribuția alcătuită de acesta, formată din Marius Florea Vizante, Nadiana Sălăgean și Alexandru Ion, a confirmat de-a lungul timpului că se ridică la înălțimea partiturii primite de la dramaturg, bucurându-se atât de reacții entuziaste din partea spectatorilor, cât și de aprecieri din partea specialiștilor. De altfel, ediția din 2018 a Festivalului Dramaturgiei Românești a adus premiul pentru „cea mai bună actriță” pentru Nadiana Sălăgean și pe cel de „cel mai bun actor” pentru Alexandru Ion, datorită rolurilor Sofia și Mike, interpretate de aceștia în „Numitorul comun”.

O lună mai târziu, pe 20 noiembrie 2019, tulcenii se pot bucura de o altă comedie, având la bază tot un text de Alexandru Popa: „Şi cine nu iubeşte?”, cu o distribuţie alcătuită din Vlad Zamfirescu, Nadiana Sălăgean şi Diana Roman.

Căutăm dragostea în cele mai neașteptate locuri: la muncă, în brațele deja ocupate de altcineva ale unui prieten sau chiar într-un… service auto. Dacă avem noroc, o găsim, dar întotdeauna cu un preț, pentru că cine iubește… plătește. Dar cine nu iubește?

Un posibil răspuns îl putem afla din cele trei povești contemporane despre iubiri interzise, prietenii imposibile și relații multiple, care compun o comedie inteligentă, în care cuvintele spun mereu altceva, oamenii nu sunt deloc ceea ce par, iar iubirea nu mai e ce a fost.

Biletele pentru ambele reprezentații au fost deja scoase la vânzare şi pot fi cumpărate de la casa de bilete a Teatrului „Jean Bart” sau online pe www.p2ptheatre.ro. Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook a P2P Theatre, producătorul spectacolului: www.facebook.com/P2P.Theatre.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*