FOTO Un gospodar din localitatea Izvoarele și-a dat singur foc la casă, din greșeală

Focul a afectat toată casa. FOTO ISU Delta Tulcea

Pompierii din cadrul ISU Delta Tulcea au fost solicitați duminică în jurul prânzului să intervină pentru stingerea unui incendiu și limitarea pagubelor produse de acesta, la o gospodărie din localitatea Izvoarele.

La locul solicitării au fost trimise 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD și 13 subofițeri din cadrul Detașamentul de pompieri Tulcea a ISU Delta. De asemenea, la incendiu a intervenit și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Izvoarele.

Pompierii au reușit să potolească incendiul, stabilind ulterior că acesta a pornit de la un foc în spatele casei, făcut de proprietar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*