FOTO Accident grav la ieșirea din Tulcea spre Agighiol

Pompierii tulceni au intervenit pentru scoaterea victimelor din mașina avariată. FOTO ISU Delta Tulcea

Două persoane a fost rănite în dimineața de joi, 2 august, după ce mașina în care se aflau a fost scăpată de sub control și a ieșit cu viteză în afara părții carosabile. Se pare că șoferul era în stare avansată de ebrietate.

Din primele cercetări ale polițiștilor tulceni la fața locului se pare că este vorba de un conducător auto, care, în timp e conducea un autoturism pe DJ 222, în afara municipiului Tulcea spre localitatea Agighiol, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a ieșit în afara părții carosabile, izbindu-se de pomi. În plus, șoferul se afla și sub influența băuturilor alcoolice.

În urma accidentului, șoferul și pasagerul din mașină au fost răniți, iar pentru scoaterea lor a fost nevoie de intervenția pompierilor din cadrul ISU Delta, care a intervenit cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de descarcerare grea și 8 subofițeri.

Cele două victime, doi tineri de 25 de ani – șoferul din Tulcea, iar pasagerul din București, se aflau sub influența băuturilor alcoolice, emanând o puternică halenă alcoolică.

Victimele au fost preluate de către echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea, și transportate la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Tulcea, cu politraumatisme, șoferul fiind conștient.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*