Aproximativ 90 de kilograme de pește fără documente legale, confiscate de polițiștii de frontieră tulceni

Peștele transportat fără documente legale a fost confiscat. FOTO Poliția de Frontieră

Polițiștii de frontieră din Isaccea au depistat un bărbat care transporta, într-un autoturism, aproximativ 90 de kilograme de pește, fără documente legale.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Isaccea, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit, miercuri, pentru control, pe raza localității Luncavița, județul Tulcea, un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 88 kilograme de pește, diferite specii, pentru care tânărul nu deținea documente de proveniență.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și transport fără documente legale a peștelui, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*