Un bărbat a ajuns la spital în urma unui accident între un autoturism și un autotren, în Tulcea

Un bărbat a ajuns la spital în urma unui accident între un autoturism și un autotren. FOTO ISU Tulcea

Pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină luni, 26 iulie, la un accident rutier petrecut pe raza municipiului Tulcea, în care au fost implicate un autotren și un autoturism.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat un ofițer și 12 subofițeri cu o autospecială de descarcerare, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD. De asemenea, în ajutorul acestora a mers și o autospecială din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea.

„În urma evenimentul rutier a rezultat o victimă, blocată în autoturism, conștientă și cooperantă, conducătorul auto al autoturismului implicat în accident. După deblocarea portierei autoturismului, bărbatul, în vârstă de 72 ani, a fost monitorizat de echipajul SAJ la locul intervenției, ulterior fiind transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului, prin deconectarea bornelor bateriei autoturismului.

Polițiștii tulceni spun că accidentul a avut loc pe strada Viticulturii din municipiu, atunci când bărbatul de 72 de ani, din Tulcea, a ieșit din curtea unui imobil și a intrat în coliziune cu autotrenul condus de un bărbat de 32 de ani din Peceneaga.

Ambii conducători auto posedau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,vătămare corporală din culpă și efectuează în continuarea cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*