FOTO Accident grav în municipiul Tulcea – două persoane au ajuns la spital

La locul accidentului au intervenit echipaje de pompieri, ambulanță, SMURD și poliție. FOTO ISU Delta Tulcea

Pompierii, Serviciul de Ambulanță și poliția a intervenit duminică dimineață în municipiu Tulcea, la un accident rutier. Două persoane au fost rănite și transportate la spital.

Evenimentul rutier s-a produs pe strada Isaccei din municipiul Tulcea, în jurul orei 9.30. Din primele informații, a existat un impact frontal între o autospecială și un autoturism. În urma accidentului, cei doi șoferi au fost răniți și transportați la spital de echipajele Serviciului de Ambulanță Tulcea și a SMURD-ului ajunse la fața locului.

De asemenea, la accident a intervenit și o autospecială de stingere cu apă și spumă cu 8 subofițeri ai ISU Delta Tulcea, pentru înlăturarea urmărilor accidentului – scurgeri de ulei și combustibil pe carosabil.

UPDATE:

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, șoferul unui autoturism, neatent în trafic, nu a păstrat distanța regulamentară față de mașina din față, iar când a realizat că există pericolul să intre în coliziune cu aceasta, a tras brusc stânga de volan. Numai că aici a lovit frontal o autoutilitară care circula regulamentar din sens opus.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*