Femeie rănită într-un accident rutier petrecut pe DN 22, în zona pădurii Babadag

Accident rutier petrecut pe DN 22, în zona pădurii Babadag. FOTO IPJ Tulcea

O femeie a ajuns la spital în dimineața zilei de joi, 17 februarie, în urma unui accident de circulație petrecut pe DN 22, în zona pădurii Babadag.

Potrivit IPJ Tulcea, din primele verificări efectuate de polițiștii aflați la fața locului a reieșit faptul că un bărbat în vârsta de 65 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism din direcția Tulcea către Constanța, în zona km 217 a părăsit partea carosabilă, intrând cu autoturismul în șanțul situat pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat rănirea unei femei în vârstă de 59 de ani, din Tulcea, pasager în autoturism, care a fost transportată la o unitate medicală.

Conducătorul auto deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”. În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*