„Baladele Deltei” susțin un spectacol de Ziua Satului Rândunica

Ansamblul „Baladele Deltei”,

Pe 8 septembrie, când creștinii ortodocși se bucură de prima mare sărbătoare a Anului Bisericesc, Nașterea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mică, este Ziua Satului Rândunica  din comuna Mihail Kogălniceanu, județul Tulcea.

Cu acest prilej de sărbătoare, Primăria și Consiliul Local Mihail Kogălniceanu, în colaborare cu Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei”, organizează un spectacol care va începe la ora 17.00.

Ansamblul „Baladele Deltei” a pus la punct un program artistic interesant și variat, în care dansatorii vor juca suite din Dobrogea, dar și din alte zone etnofolclorice, precum și jocuri populare rusești sau țigănești, soliștii vocali Georgeta Nichifor, Laura Feraru, Laura Mocăniță și Costel Atanasof vor interpreta îndrăgite cântece populare, iar instrumentiștii Răzvan Croitoru, Marin Ion, Ștefan Chiriță, Gabriel Andrei și Marius Iordan vor face proba virtuozității la vioară, clarinet, acordeon și, respectiv, nai. Conducerea muzicală: Aurelian Croitoru. Coregrafia: Ștefan Coman.

Marian Cozma va fi invitatul acestei sărbători a satului Rândunica. Originar din Constanța, Marian Cozma este și liderul unui ansamblu de muzică de petrecere, înființat acum 20 de ani de către Gigi Cozma.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*