Este nevoie de sânge pentru salvarea vieții unui maistru militar de la Unitatea Specială de Aviație Tulcea

Tulcenii sunt așteptați să doneze sânge. FOTO Facebook/Consiliul Județean Tulcea

Unitatea Specială de Aviație Tulcea solicită sprijinul pentru a ajuta un coleg, maistrul militar Valentin Marian Ene, în vârstă de 31 de ani, care a fost internat de urgență la Institutul Clinic Fundeni și diagnosticat cu leucemie acută, aflându-se sub tratament chimioterapic și transfuzii sanguine.

Unitatea Specială de Aviație Tulcea face un apel urgent pentru donarea de sânge, indiferent de grupa sanguină, la Centrul de Transfuzii Sanguine Tulcea.

Donatorii vor menționa obligatoriu la recepție: „Pentru Ene Valentin-Marian, Institutul Clinic Fundeni, Secția Hematologie“

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*