Elevii tulceni cu rezultate școlare deosebite vor primi burse de merit de la Consiliul Județean Tulcea

Întâlnire la sediul Consiliului Județean Tulcea

Consiliul Județean Tulcea a demarat procedura de acordare a burselor de excelență pentru cei cu elevii cu rezultate deosebite.

Cererile pentru acordarea burselor pot fi depuse la registratura Consiliului Județean Tulcea – strada Păcii, numărul 20, începând de marți, 1 octombrie 2019.

Pe lângă cerere, mai este nevoie de:

  • certificatul de naștere sau cartea de identitate a solicitantului bursei speciale de merit – în copie;
  • dovada rezultatelor excepționale obținute la una sau mai multe discipline de învățământ, activități extrașcolare, obținute în anul școlar 2018-2019, respectiv în perioada 01.09.2018 – 31.08.2019, conform Ordinului nr.3220/19.02.2018 privind structura anului școlar 2018-2019 emis de către Ministerul Educației Naționale;
  • actele de identitate ale reprezentanților legali ai solicitantului bursei speciale de merit – copie;
  • dovada înscrierii într-o instituție școlară de stat din România;
  • extras de cont pe numele solicitantului bursei speciale de merit sau pe numele reprezentantului legal al solicitantului bursei – copie.

Termenul limită de depunere a documentației este 25 octombrie 2019.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*