Trei tineri din Isaccea s-au oferit să îl ajute pe un bărbat, dar doar pentru a-l jefui

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat de 40 de ani a fost bătut și deposedat de bani și de telefonul mobil de către trei tineri care inițial s-au oferit să îl ajute. Suspecții au fost prinși și au fost reținuți de către polițiștii tulceni.

Fapta a fost comisă în noaptea de 14 spre 15 octombrie, când, trei tineri de 16, 18 și respectiv 23 de ani, toți din Isaccea s-ar fi oferit să conducă persoana vătămată, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din orașul Isaccea până în localitatea Luncavița, județul Tulcea. Pe parcursul călătoriei, l-ar fi deposedat prin violență, de un telefon mobil și de suma de aproximativ 400 de lei.

A fost deschis un dosar de cercetare penală pentru fapta de tâlhărie calificată, iar în urma cercetărilor, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Tulcea și Poliției Oraș Isaccea i-a identificat pe cei trei, toți din orașul Isaccea, bănuiți de săvârșirea faptei.

Pe 15 octombrie, polițiștii tulceni i-au reținut pe tineri pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, urmând să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*