Elevi tulceni, în scaunul de prefect pentru o zi

Elevi tulceni, în scaunul de prefect pentru o zi. FOTO Prefectura Tulcea

Instituția Prefectului – Județul Tulcea și-a deschis porțile vineri, 28 mai, pentru trei clase de elevi de ciclul primar, de la trei școli din municipiu, respectiv: Școala Gimnazială „Constantin Găvenea”, Școala Gimnazială „Alexandru Ciucurencu” și Liceul de Artă „George Georgescu” Tulcea.

În cadrul vizitei elevii au avut parte de un tur al Instituției precum și de un moment inedit în care fiecare școlar a ocupat scaunul de Prefect pentru câteva momente, au semnat Hotărârea Copiilor Fericiți și au fost răsplătiți cu diplome și bomboane.

Proiectul „Prefect pentru o zi” a fost realizat în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Tulcea și vine în întâmpinarea Zilei Internaționale a Copilului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*