VIDEO Un echipaj SMURD a preluat cu izoleta o tânără dintr-un imobil de pe strada Babadag din municipiul Tulcea

Pacienta a fost transportată cu izoleta la spital, FOTO CTnews.ro

O adolescentă din Tulcea, întoarsă de curând din străinătate și aflată în autoizolare la domiciliu a fost preluată în seara de 17 martie de acasă de un echipaj SMURD, cu ajutorul izoletei.

Potrivit reprezentanților Prefecturii Tulcea, o persoană de sex feminin în vârstă de 19 de ani, revenită ieri din Germania și care se afla în autoizolare la domiciliu, a solicitat suport medical pentru că acuza o stare febrilă.

Aceasta a fost transportată cu izoleta la UPU a Spitalului Județean Tulcea pentru recoltare de probe.

Potrivit procedurii, deoarece nu prezintă și alte afecțiuni cronice, după recoltarea probelor persoana a fost internată la salonul special amenajat la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean Tulcea, până la primirea rezultatelor primei testări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*