VIDEO Tulcenii, invitați la teatru. Directorul Teatrului Jean Bart din Tulcea, Ionuț Ștefan, mesaj de Zilele Municipiului

Ionuț Ștefan, directorul Centrului Cultural Jean Bart Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Ionuț Ștefan, directorul Centrului Cultural Jean Bart Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Ionuț Ștefan este directorul Centrului Cultural Jean Bart din Tulcea. El a transmis, prin intermediul Tulcea NEWS un mesaj pentru tulceni cu ocazia sărbătorii orașului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*