Două persoane fără adăpost au dat foc unei case din localitatea Vasile Alecsandri în care stăteau

Pompierii s-au luptat cu flăcările toată noaptea. FOTO ISU Delta Tulcea

Pompierii tulceni din stația Babadag au avut de lucru din cauza a două persoane fără adăpost care au făcut un foc să se încălzească și au incendiat o clădire.

În jurul orei 2.30 a zilei de 8 mai, pompierii din cadrul Stației Babadag a ISU Delta au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care s-a manifestat la o casă părăsită din localitatea Vasile Alecsandri.

13 pompieri s-au deplasat cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD. În momentul sosirii, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul întregului acoperiș.

S-a stabilit că la momentul izbucnirii incendiului, în casă se aflau două persoane fără adăpost, care s-au autoevacuat în timp util și nu au suferit vătămări. Se pare că acestea au făcut un foc în interior pentru a se încălzi, iar flăcările au scăpat de sub control.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 5.20. Cauza probabilă producerii incendiului a fost determinată de foc deschis în spații închise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*