Polițiștii tulceni au aplicat 70 de sancțiuni în 24 de ore și au răspuns la 28 de solicitări prin 112

Politistii au oprit si scos din trafic mai multe mașini. FOTO IPJ Tulcea

În  24 de ore, polițiștii din cadrul IPJ Tulcea au aplicat peste 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 27.960 de lei. De asemenea, oamenii legii au intervenit la peste 28 de evenimente semnalate prin apelul de urgență 112, iar în urma activităților au fost constatate 3 infracțiuni.

 

În cursul datei de 27 noiembrie, polițiștii tulceni au aplicat 76 de sancțiuni contravenționale. Dintre acestea 13 la Legea nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoare de 2.500 de lei.

Totodată, au fost efectuate controale la unități comerciale asigurate de dispozitiv de pază și au fost verificați 5 agenți de securitate, în scopul prevenirii și combaterii infracțiunilor de furt din societăți comerciale care dețin bunuri sau valori, precum și a modului de respectare a prevederilor Legii nr. 333/2003, privind paza obiectivelor.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum și pentru conștientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun și îi expun pe ceilalți participanți la trafic prin nerespectarea regulilor de circulație. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 62 de sancțiuni contravenționale la Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de 25.460 de lei. De asemenea au fost reținute 3 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*