Dosare penale pentru trei șoferi tulceni după ce au comis infracțiuni la regimul traficului rutier

Trei șoferi din județul Tulcea s-au ales cu dosare de cercetare penală pentru infracțiuni la regimul traficului rutier, doi dintre ei pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar al treilea pentru că s-a urcat la volan având permisul de conducere suspendat.

Astfel, potrivit IPJ Tulcea, în seara zilei de luni, 12 aprilie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au identificat un bărbat de 50 de ani, din Ciucurova, în timp ce conducea pe DN 22A, din direcția Nicolae Bălcescu spre Ciucurova, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, tot luni seară, polițiștii tulceni au identificat un bărbat de 33 de ani, din localitatea Dunavățul de Jos, în timp ce conducea o mașină pe strada Dunării din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,65 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Totodată, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au identificat un bărbat de 27 de ani, din orașul Babadag, în timp ce conducea un autoturism pe strada Toamnei din municipiul Tulcea, având permisul de conducere suspendat. În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având permisul de conducere suspendat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*