FOTO Serviciul de Ambulanță Județean Tulcea a fost gazda unor elevi veniți în vizită în cadrul programului „Școala Altfel“

Elevii au fost foarte încântați de vizita la SAJ Tulcea. FOTO SAJ Tulcea

Serviciul Județean de Ambulanță Tulcea a primit vizita clasei a VI-a din cadrul Liceului de Arta George Georgescu din Tulcea, cu ocazia „Săptămânii Altfel“ ce se derulează în școlile tulcene în această perioada.

Copii au exersat pe manechinul ANA suportul vital de bază și efectuarea unor pansamente protectoare. În ultima parte a vizitei au fost cercetate diferite tipuri de ambulanțe din componenta cadrul SAJ.

„Nu au lipsit dulciurile și fructele pentru micii noștrii prieteni. Le urăm să fie sănătoși și poate unii dintre ei vor face parte cândva din colectivul SAJ Tulcea“ au transmis reprezentanții SAJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*