Accident cu două victime înregistrat între Niculițel și Somova

Două persoane au fost rănite în urma accidentului. FOTO IPJ Tulcea

Două persoane au ajuns la spital vineri după amiază în urma unui accident rutier. Evenimentul s-a produs din cauza nepăstrării distanței regulamentare în trafic.

În după amiaza zilei de 4 octombrie, potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, un bărbat în vârstă de 62 de ani din Buzău, a condus un autoturism pe DN 22-E87, Niculițel – Somova și nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de auto care circula în fata sa, condus de un bărbat în vârstă de 68 de ani , din județul Neamț. Între cele două mașini a urmat o coliziune în  urma căreia a rezultat rănirea a doi pasageri.

Conducătorii auto au fost testați cu etilotestul, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*