Doi bărbați sunt cercetați după ce au distrus interfonul aflat în scara unui bloc din Tulcea

Interfon distrus. FOTO Jandarmeria Tulcea

Doi bărbați sunt cercetați după ce au distrus interfonul care se afla în scara unui bloc din Tulcea.

Potrivit Jandarmeriei Tulcea, o femeie  din municipiul Tulcea a solicitat ieri, 17 martie 2024, sprijinul jandarmilor, reclamând faptul că doi bărbați, aflați în stare de ebrietate, au distrus interfonul în scara blocului unde aceasta locuiește.

“Când au ajuns la fața locului, jandarmii au identificat doi bărbați în vârstă de 37 de ani, respectiv, 42 de ani, care au declarat că au consumat mai multe pahare de alcool pe o bancă în fața blocului, iar la un moment dat, pentru că era frig, au hotărât să intre în scara unui bloc. Cei doi au precizat că din cauza paharelor băute în plus, au smuls din perete cablurile interfonului, distrugându-l fără motiv” – Jandarmeria Tulcea.

Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele bărbaților actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*