Documentele pentru șomaj tehnic se transmit electronic la AJOFM Tulcea

AJOFM Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea reamintește agenților economici faptul că documentele necesare acordării șomajului tehnic se vor transmite electronic la următoarea adresă de e-mail: tulcea@anofm.gov.ro.

Este vorba despre acordarea șomajului tehnic în conformitate cu Ordonanța de Urgență nr. 111/2021 pentru stabilirea unor măsuri de protecție socială a angajaților și a altor categorii profesionale în contextul interzicerii, suspendării ori limitării activităților economice, determinate de situația epidemiologică generată de răspândirea  Coronavirusului SARS CoV-2,

Pentru informații actualizate, agenții economici sunt rugați să consulte periodic site-ul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă www.anofm.ro.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*