Un tânăr de 22 de ani și-a găsit sfârșitul în canalul Stipoc

Un tânăr de 22 de ani a murit înecat în canalul Stipoc. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină, duminică, după ce un tânăr de 22 de ani fusese dat dispărut în zona canalului Stipoc.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, în jurul orei 13.00 au început operațiunile de căutare, pompierii intervenind cu o ambarcațiune tip IB5 și doi subofițeri.

„Astăzi, 16 august, un echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină pentru căutarea unei persoane posibil dispărute în zona canalului Stipoc. După aproximativ o oră, și cu ajutorul unor localnici, misiunea de căutare s-a încheiat”, au precizat sursele citate.

Tânărul de 22 de ani a fost găsit, dar din nefericire, acesta era decedat. Trupul său a fost transportat la morgă, medicii legiști urmând să determine cu exactitate cauzele decesului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*