Accident rutier în municipiul Tulcea

O persoană a fost rănită în urma accidentului rutier. FOTO IPJ Constanța

Un conducător auto neatent a provocat un accident rutier în municipiul Tulcea. Din fericire nu a fost înregistrat nici un rănit grav, dar pagubele materiale au fost mari.

Accidentul a fost înregistrat în dimineața de 25 mai, când, un conducător auto în vârstă de 36 de ani, din comuna Izvoarele, județul Tulcea, conducea un autoturism pe strada Babadag, din municipiu  dinspre Teatrul Jean Bart către Hotel Egreta. Acesta nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de trecere de pe o bandă pe cealaltă și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar în aceiași direcție de o femeie de 40 de ani din Tulcea, pe care l-a proiectat într-un copac.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto care circula regulamentar. -a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*