Direcția Silvică Tulcea caută operatori economici pentru încărcarea și transportul lemnului de foc către cumpărători

Lemn de foc de la Direcția Silvică Tulcea. FOTO DS Tulcea

Direcția Silvică Tulcea administrează prin ocoalele silvice pădurile din județul Tulcea, iar în procesul de gospodărire a acestora se aplică un întreg complex de măsuri silvotehnice. În urma aplicării lucrărilor silvice rezultă, în cele mai multe situații, lemn valorificabil pe care unitatea noastră îl vinde direct populației, în special pentru utilizare ca lemn de foc.

Întrucât se constată că populația dorește din ce în ce mai mult ca lemnul de foc să îi fie adus acasă, unitatea noastră intenționează să realizeze servicii de distribuție a lemnului la domiciliu.

În acest sens, Direcția Silvică Tulcea a lansat o licitație publică (prin intermediul SICAP) prin care operatorii economici (societăți comerciale, PFA,-uri, II-uri, etc.) pot deveni parteneri în acest proiect, asigurând servicii de încărcare – descărcare lemn și transport la domiciliu pentru una sau mai multe zone din județ.

Informații suplimentare pot afla consultând platforma SICAP – număr anunț CN1014956/10.09.2019, sau la sediul Direcției Silvice din municipiul Tulcea, Strada Isaccei nr. 25.

Reprezentanții Direcției Silvice au precizat că în perioada următoare va fi lansată o platformă pentru populație, unde se vor putea face comenzi de lemn on-line.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*