Gospodăriile și culturile agricole din Babadag puse în pericol de un incendiu de vegetație

Un incendiu de vegetatie uscata a pus in pericol culturile agricole si casele din Babadag. FOTO ISU Delta Tulcea

Stația de pompieri Babadag a intervenit vineri după amiază pentru limitarea efectelor unui incendiu de vegetație uscată. Acesta se manifesta pe o suprafață de aproximativ 7 hectare în localitatea Babadag.

La fața locului s-a intervenit cu o autospecială de primă intervenție și comandă, 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 maistru militar și 7 subofițeri. Există pericol de propagare la culturi agricole și gospodării. În cele din urmă, după aproximativ o oră și jumătate, pompierii militari au reușit să lichideze incendiul înainte ca flăcările să se propage la locuințe.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*