Incendiu la un saivan de animale, în localitatea Cerna. Aproape 200 de miei au murit

Intervenție a pompierilor. FOTO ISU Tulcea

Pompierii tulceni au intervenit la un saivan de animale, în localitatea Cerna, iar aproape 200 de miei au murit.

Potrivit ISU Tulcea, în cursul zilei de astăzi, prin apel la numărul unic de urgență 112, a fost solicitat ajutorul pompierilor militari, în cazul producerii unui incendiu la un saivan de animale din localitatea Cerna.

“Către locul evenimentului, s-au deplasat 2 echipaje  din cadrul Secției de Pompieri Măcin, cu 2 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și SVSU Cerna.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, la saivanul de animale, fiind localizat la scurt timp de lucrătorii SVSU Cerna.

Salvatorii au procedat, de urgență, la evacuarea animalelor aflate în interior și la lichidarea incendiului”, ISU Tulcea.

Au ars aproximativ 2,5 tone de furaje și saivanul în proporție de 70%.

Aproximativ 50 de miei au fost salvați.

Din păcate, în urma incendiului, aproximativ 180 de miei au decedat.

Cauza probabilă de producere a fost stabilită ca fiind o țigară aruncată la întâmplare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*