VIDEO Președintele Crucii Roșii Române, Majestatea Sa Margareta, a vizitat Punctul de Frontieră de la Isaccea

Președintele Crucii Roșii Române, M.S Margareta, a vizitat Punctul de Frontieră de la Isaccea. FOTO ISU Tulcea

Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta s-a aflat astăzi într-o vizită oficială în Punctul de Trecere al Frontierei Isaccea unde, alături de Alteța Sa Regală, Principele Consort al României Radu, s-au întâlnit voluntarii Crucii Roșii Române și au verificat modul în care aceștia au organizat și își desfășoară activitatea la cele două corturi amplasate în zona de trecere a frontierei. În urmă cu o săptămână, Majestatea Sa Margareta, care este și președintele Crucii Roșii Române, a vizitat și tabăra mobilă pentru refugiați din Siret.

Cu ocazia vizitei de la Isaccea, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta al județului Tulcea, col. Daniel Petrov, a prezentat modul în care baza de operații este organizată și a explicat M.S. Margareta și A.S.R Radu fluxul de tranzit al persoanelor ce intră pe teritoriul național.

Majestatea Sa Margareta, le-a mulţumit românilor pentru sprijinul acordat refugiaţilor din Ucraina, și i-a asigurat pe aceștia că vor fi ajutaţi în continuare.

Aflați pentru două zile într-o vizită în județul Tulcea, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și ASR Principele Radu s-au întâlnit miercuri, 16 martie, și cu membri ai comunității ucrainene din județ.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*