Depozitul mistuit de flăcări, din municipiul Tulcea, continuă să fumege. Echipaje de pompieri păzesc zona în permanență

Incendiu în zona Depozite din Tulcea. FOTO ISU Delta

În seara de 29 aprilie, în zona Depozitelor din Tulcea a izbucnit un puternic incendiu. Pentru a putea face față, pompierii tulceni au cerut ajutorul de la județele învecinate. A fost stins cu greu, dar mici focare continuă să apară de sub dărâmături.

La incendiu s-a intervenit cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de pompieri Tulcea, 1 autospecială de la Stația de pompieri Babadag, 1 autospecială de stingere de la Secția de pompieri Măcin, 2 autospeciale de stingere de la ISU Constanța, 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă de la ISU BRĂILA, 2 autospeciale de stingere de la Serviciul privat pentru Situații de Urgență ALUM, 1 autospecială de descarcerare grea, 1 SMURD, 1 microbuz, 2 autospeciale de primă intervenție și comandă, 1 autospecială de intervenție la înălțimi, 65 de subofițeri și 6 ofițeri.

În dimineața de 30 aprilie, incendiul a fost declarat stins, dar la fața locului au rămas două echipaje de pompieri, existând pericolul ca incendiul să se reaprindă. Drept dovadă, pe parcursul zilei au reizbucnit câteva mici incendii.

„În continuare mai sunt focare mici și dispersate pe sub dărâmături“, a precizat reprezentantul ISU Delta Tulcea.

 

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*