Depozitul mistuit de flăcări, din municipiul Tulcea, continuă să fumege. Echipaje de pompieri păzesc zona în permanență

Incendiu în zona Depozite din Tulcea. FOTO ISU Delta

În seara de 29 aprilie, în zona Depozitelor din Tulcea a izbucnit un puternic incendiu. Pentru a putea face față, pompierii tulceni au cerut ajutorul de la județele învecinate. A fost stins cu greu, dar mici focare continuă să apară de sub dărâmături.

La incendiu s-a intervenit cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de pompieri Tulcea, 1 autospecială de la Stația de pompieri Babadag, 1 autospecială de stingere de la Secția de pompieri Măcin, 2 autospeciale de stingere de la ISU Constanța, 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă de la ISU BRĂILA, 2 autospeciale de stingere de la Serviciul privat pentru Situații de Urgență ALUM, 1 autospecială de descarcerare grea, 1 SMURD, 1 microbuz, 2 autospeciale de primă intervenție și comandă, 1 autospecială de intervenție la înălțimi, 65 de subofițeri și 6 ofițeri.

În dimineața de 30 aprilie, incendiul a fost declarat stins, dar la fața locului au rămas două echipaje de pompieri, existând pericolul ca incendiul să se reaprindă. Drept dovadă, pe parcursul zilei au reizbucnit câteva mici incendii.

„În continuare mai sunt focare mici și dispersate pe sub dărâmături“, a precizat reprezentantul ISU Delta Tulcea.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*