Pompierii tulceni au salvat o octogenară în apartamentul căreia izbucnise un incendiu

Pompierii au salvat bătrâna și au lichidat incendiul. FOTO ISU Delta Tulcea

O vârstnică a fost la un pas de a arde de vie în locuința sa din municipiul Tulcea după ce focul lăsat de veghe la candelă a aprins materialele din jur. 

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea a ISU Delta au fost solicitați să intervină duminică după amiază pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la un apartament din municipiul Tulcea.

La momentul sosirii la locul intervenției incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajare mare de fum.

Pompierii au găsit în locuință o persoană de sex feminin de aproximativ 80 de ani, pe care au evacuat-o. Din fericire, femeia este conștientă și nu a suferit vătămări.

În scurt timp au reușit să stingă incendiul și au stabilit că cel mai probabil incendiul a pornit de la o candelă lăsată nesupravegheată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*