Delta Waves Fest marchează inaugurarea falezei „Ivan Patzaichin” și modernizarea portului din Tulcea

Consiliul Județean Tulcea și Young Friends Company găzduiesc, în perioada 28 – 30 iulie, Delta Waves Fest, un eveniment care marchează inaugurarea portului și a falezei „Ivan Patzaichin” din Tulcea. După mai bine de doi ani de muncă asiduă și ambițioasă, infrastructura portuară din zonă a fost complet reconstruită și modernizată, aducând orașului o nouă perspectivă.

Cu o suprafață extinsă de peste 36.000 mp și o promenadă modernă, faleza „Ivan Patzaichin” va deveni locul central al festivalului, amenajată special pentru eveniment de către o echipă specializată în scenografie de film. Conceptul ediției inaugrale îmbină tradiția și modernitatea, aducând în același loc trecutul și viitorul, iar publicul local și turiștii vor avea parte de trei zile de concerte cu artiști consacrați și ansambluri dobrogene de renume.

Zona Promenadei va recrea atmosfera autentică din vremurile de altădată, cu mâncare tradițională, delicatese specifice zonei, meșteșugari și trupe locale. Pe de altă parte, zona New Wave va impresiona prin reinterpretarea ingenioasă a celor mai noi trenduri în materie de artă și show-uri culinare, food truck-uri, petreceri cu DJ și degustări de vin. O trecere inedită între cele două zone va fi realizată prin intermediul unui tunel special, care va găzdui un spectacol multimedia unic, sugerând o călătorie în timp, de la vechi la nou.

Evenimentul va fi un punct nodal al creativității și al belșugului dunărean, oferind o experiență vibrantă și plină de viață pentru toți participanții. Delta Waves Fest aduce împreună tradiția și cultura locală cu inovația showbiz, atrăgând iubitorii de divertisment superior din întreaga regiune. Inaugurarea falezei „Ivan Patzaichin” și a noii infrastructuri portuare marchează un moment important în istoria orașului, reconfirmând dorința de reinventare și deschidere către lume.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*