Apeluri la 112 de la cetățeni care au primit mesajul Ro-Alert care conținea recomandări în cazul în care cad obiecte din spațiul aerian lângă zonele locuite

Adăpost de protecție civilă, realizat de militari în Delta Dunării. FOTO Ministerul Apărării

Mai multe apeluri la 112 s-au înregistrat în județul Tulcea de la cetățeni care au primit mesajul Ro-Alert, care conținea recomandări în cazul în care cad obiecte din spațiul aerian lângă zonele locuite.

Potrivit ISU Tulcea, oamenii doreau să afle mai multe informații despre acest mesaj. Operatorii 112 le-au spus că este un mesaj de informare și nu trebuie să intre în panică.

Mesajul Ro-Alert a fost transmis în următoarele localități: Jijila, Grindu, Văcăreni, Luncavița, Isaccea, Niculițel, Somova, mun. Tulcea, Ceatalchioi,  Frecăței, Hamcearca, Pardina, Maliuc, Chilia Veche, C.A. Rosetti, Sulina.

Un mesaj Ro-Alert a fost transmis în cursul nopții de duminică spre luni și acesta conținea recomandări în cazul în care cad obiecte din spațiul aerian lângă zonele locuite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*