Pentru Ziua Copilului, Consiliul Județean Tulcea organizează concursul „Parada personajelor… on-line“

Consiliul Județean Tulcea și Piața Civică. FOTO Adrian Boioglu
Consiliul Județean Tulcea și Piața Civică. FOTO Adrian Boioglu

1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, va fi marcată și în acest an la Tulcea, dar respectând reglementările în vigoare. Astfel, micuții tulceni vor fi invitați să trimită desene în care înfățișează personajele lor preferate și să intre într-o tradițională paradă, de data aceasta în spațiul on-line.

Copiii de toate vârstele sunt invitați să trimită, până pe data de 25 mai, pe adresele de e-mail claudia.hotnog@cjtulcea.ro și costel.constantinescu@cjtulcea.ro, sau direct către pagina de Facebook a Consiliului Județean Tulcea, desenele lor pe tema „Parada personajelor… on-line“.

Fie că este vorba despre Mickey Mouse, Elsa, Șopi, Plușica, Fulger McQueen, micii ponei sau oricine altcineva, copiii vor trebui să arate, cu talent și imaginație, care sunt personajele lor preferate. Micii artiști vor fi răsplătiți cu premii atractive.

„Dragi copii, dragi părinți, vă invităm să fiți și în acest an alături de noi pentru a sărbători, împreună, dar în siguranță, Ziua Internațională a Copilului. De data aceasta, în mediul virtual. Regulile distanțării sociale ne impun adaptarea programului cu care v-am obișnuit deja pentru prima zi a verii, astfel că tradiționala paradă a personajelor de poveste organizată anual în Piața Civică se mută, acum, în spațiul virtual“, spune președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Regulamentul concursului

  1. Concursul se desfășoară în perioada 20-25 mai 2020.
  2. Pot participa la concurs numai copii de pe raza județului Tulcea.
  3. Pentru identificarea corectă a tuturor participanților, pozele trebuie însoțite de numele complet al copilului participant și de date de contact ale unuia dintre părinți / tutori legali (aceste informații nu vor fi făcute publice pe site-urile de socializare).

Desenele vor fi postate pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Tulcea. Premiile vor fi ridicate de la sediul Consiliului Județean, în urma programării telefonice, astfel încât să fie respectate regulile distanțării sociale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*