De 1 iunie, Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Tulcea va fi deschis doar pentru copii

Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Tulcea va prelua în data de 1 iunie, în intervalul orar 09.00 – 17.00, numai cereri de eliberare a pașapoartelor pentru minori.

Pentru evitarea aglomerației și a timpului de așteptare, persoanele interesate vor face o programare telefonică la numărul 0240/513.250 – Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Tulcea. Programările telefonice se fac în zilele lucrătoare de vineri, luni și marți, în intervalul orar 09.00 – 14.00, în limita locurilor disponibile.

Documentele necesare pentru eliberarea pașapoartelor simple electronice și temporare pentru minori se pot verifica în link-ul următor: https://pasapoarte.mai.gov.ro/documente-necesare-pentru-pasaport-simplu-electronic/.

Contravaloarea pașaportului este următoarea:

Pentru pașaportul simplu electronic:

  • 258 de lei pentru persoanele cu vârstă peste 12 ani;
  • 234 de lei, persoanele cu vârsta sub 12 ani.

Pentru pașaportul simplu temporar: 96 lei.

Plata contravalorii pașaportului se poate efectua astfel:

  • la casieriile unităților CEC Bank, precum și la stațiile de plată Selfpay ale CEC Bank;
  • online, prin platforma de plăți virtuale Ghiseul.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*