Copil de 8 ani, rănit într-un accident rutier în Babadag. El a fost lovit de o mașină când traversa prin loc nepermis

Copil rănit într-un accident rutier la Babadag. FOTO IPJ Tulcea

Un copil în vârstă de 8 ani a fost rănit într-un accident rutier petrecut în Babadag, el fiind lovit de o mașină când traversa strada din loc nepermis.

În dimineața de 28 octombrie, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe raza orașului Babadag.

“Din primele verificări a rezultat faptul că femeie de 50 de ani, din Babadag, în timp ce conducea un auto pe strada Republicii, din localitate, a accidentat un minor în vârstă de 8 ani, care se angajase în traversarea străzii, în fugă, prin loc nepermis”, a anunțat IPJ Tulcea.

În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului.

Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*