Klaus Iohannis a câștigat alegerile în județul Tulcea, urmat de Viorica Dăncilă și Dan Barna

Au fost numărate voturile. FOTO Cătălin SCHIPOR

La cele 183 secții de vot Secții de Votare din județul Tulcea, și-au exprimat opțiunea la alegerile prezindențiale, un număr de 85.143 de persoane cu acest drept. 1254 de buletine de vot au fost însă anulate.

În urma numărării voturilor, Biroul Electoral Central a făcut publice rezultatele parțiale, clasamentul în rândul preferințelor tulcenilor fiind următorul:

  1. Klaus Werner Iohannis – 30.928 voturi
  2. Viorica Dăncilă – 18.424 voturi
  3. Dan Barna – 9.978 voturi
  4. Mircea Diaconu – 7.929 voturi
  5. Theodor Paleologu – 4.503 voturi

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*