Consiliul Județean Tulcea a decis alocarea de bani din fondul de rezervă pentru Spitalul Județean

Ambulanțe în fața Spitalului Județean Tulcea.

Consiliul Judeţean Tulcea a fost convocat în şedinţă extraordinară, în ziua de 20 martie, începând cu ora 10.00, ale cărei lucrări se vor desfăşura în sala de şedinţe „Mihail Kogălniceanu” a Consiliului Judeţean Tulcea. Cele patru proiecte sunt făcute pentru a ajuta financiar sistemul sanitar la nivelul județului.

Proiectul ordinii de zi este următorul:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului propriu de venituri şi cheltuieli al Judeţului Tulcea, pe anul 2020;
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea, pe anul 2020;
  3. Proiect de hotărâre privind alocarea unei sume din Fondul de Rezervă bugetară la dispoziția Consiliului Județean Tulcea, prevăzut în bugetul propriu de venituri și cheltuieli al Județului  Tulcea, pe anul 2020;
  4. Proiect de hotărâre pentru completarea Hotărârii Consiliului Județean Tulcea nr. 72/2019 privind acordarea de stimulente financiare lunare pentru unele categorii de personal medical şi de specialitate din Spitalul Județean de Urgență Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*