Concursuri organizate de Jandarmeria Tulcea

FOTO IJJ Tulcea

Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea organizează concurs pentru ocuparea unor funcții vacante prin încadrare directă și rechemare în activitate.

Este vorba de:

  • ofițer specialist I în cadrul Biroului resurse umane – Compartimentul Management resurse umane și organizare;
  • două posturi vacante de subofițer în cadrul Compartimentului Financiar : subofițer administrativ principal  (1 post) și subofițer casier principal (1 post)

Toate detaliile despre modul de  desfășurare a concursurilor se regăsesc în anunțurile de  recrutare postare pe site-ul: www.jandarmeriatulcea.ro/, secțiunea Anunțuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*