Un individ din Greci și-a tâlhărit un consătean de bani, bonuri valorice și un telefon mobil

Comuna Greci, județul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Polițiștii Postului de Poliție Greci au fost sesizați pe 10 august de către un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Greci, județul Tulcea, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei agresiuni.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 9 spre 10 august, bărbatul ar fi fost deposedat prin violență de un telefon mobil, mai multe bonuri valorice și suma de aproximativ 400 lei, de către un tânăr, de 25 de ani, din aceeași localitate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, reușind recuperarea în totalitate a bunurilor, care au fost predate persoanei vătămate.

În cursul zilei de 12 august, pe numele acestuia, Parchetul de pe lângă Judecătoria Măcin a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*