#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la filmul “Scapă, dacă poți”, la Cityplex Tulcea

Secvență din filmul Escape Room.

Sunt la modă camerele de evadare, iar acest film ne arată ne ce se poate întâmpla în cele mai extreme cazuri. Șase tineri participă la o astfel de întrecere și niciunul dintre ei nu se gândea cât de departe pot merge provocările. Filmul Scapă, dacă poți/Escape Room poate fi urmărit la Cityplex Tulcea sâmbătă, 9 februarie, de la ora 20.30, duminică, 10 februarie de la ora 20.15, miercuri, 13 februarie și joi, 14 februarie, de la ora 18.15

Tulcea NEWS și Coral Plaza Mall au plăcerea să te invite la acest film care te va ține cu sufletul la gură. Ai ocazia să câștigi una dintre cele 3 invitații duble la această producție.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la film.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 9 februarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

“Scapă dacă poţi” este o combinație de thriller, film de acțiune, având pe alocuri unele accente horror.  Șase persoane care nu se cunosc sunt invitate să participe la un joc de tip escape room. În foarte scurt timp încep să se confrunte cu situații critice și trebuie să-și folosească toate abilitățile pentru a găsi rapid o rezolvare. Dacă nu vor reuși este în pericol chiar viața lor.

Din distribuție fac parte Taylor Russell, Logan Miller, Deborah Ann Woll, Jay Ellis, Tyler Labine, Nik Dodani şi Yorick van Wageningen, iar regia este semnată de Adam Robitel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*