Waldevar angajează în domeniul construcțiilor din zona ITI (Tulcea și Delta Dunării): muncitori necalificați, ingineri, constructori, operator manitou, șef șantier

Waldevar Energy face angajări. FOTO waldevar.com

Waldevar Energy, înființată în 2011, este specializată în proiectarea, construcția și mentenanța construcțiilor de mari dimensiuni și s-a impus pe piața din România, ca una dintre cele mai mari companii din domeniu.

Waldevar Energy angajează personal din zona ITI (câteva localități din Tulcea și Delta Dunării).

Este vorba de:

Muncitori calificați/necalificați;

Ingineri constructori;

Site Manager,

Operatori Manitou,

Montatori structură metalică

Cei interesați pot suna la numărul de telefon 074.204.7777 sau pot trimite CV-ul pe adresa de e-mail:  jobs@waldevar.com.

Joburile sunt disponibile imediat.

Teritoriul ITI Delta Dunării este alcătuit din 40 Unități Administrativ – Teritoriale (5 urbane și 33 rurale, din care 4 localități în județul Constanța) și 2 consilii județene

  • 2 consilii județene: Consiliul Județean Tulcea, Consiliul Județean Constanța
  • 5 orașe: Babadag, Isaccea, Măcin, Sulina, municipiul Tulcea
  • 33 comune:

În județul Tulcea: Baia, Beștepe, C.A. Rosetti, Ceamurlia de Jos, Ceatalchioi, Chilia Veche, Crișan, Frecăței, Greci, Grindu, I.C. Brătianu, Jijila, Jurilovca, Luncavița, Mihail Kogălniceanu, Mahmudia, Maliuc, Mihai Bravu, Murighiol, Niculițel, Nufăru, Pardina, Sarichioi, Sfântu Gheorghe, Slava Cercheză, Smârdan, Somova, Văcăreni, Valea Nucarilor

În județul Constanța: Corbu, Istria, Mihai Viteazu, Săcele (nu este membru ADI ITI DD)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*