Primarul Constantin Hogea a anunțat străzile care vor fi reabilitate în Tulcea în următorii trei ani

Centrul municipiului Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Centrul municipiului Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Primarul municipiului Tulcei, Constantin Hogea, a anunțat care sunt străzile care vor fi reabilitate începând din acest an, timp de trei ani.

Constantin Hogea a anunțat pe pagina sa de Facebook Master-Planul cu lucrările care vor fi realizate pe străzile din Tulcea.

“Având în vedere interesul deosebit al cetățenilor de a fi informați privind strategia Primăriei de reabilitare a străzilor din municipiu, redăm mai jos Master-Planul cu lucrările ce se vor executa în următorii 3 ani, începând cu anul 2019 și străzile cuprinse în acest proiect”, a afirmat edilul.

Anul 2019: Strada Iuliu Maniu (tronson strada Spitalului-strada Libertății), Spitalului, Mircea Vodă (tronson strada Toamnei – strada Buna-Vestire), Independenței , Sabinelor(tronson strada Mihai Viteazu – strada Bravilor), Frasinului, Energiei (de la intersecția cu strada Gazelei), Podgoriilor (tronson strada Iuliu Maniu-strada Oitelor),Narciselor,Potcovari,Viitorului.

Lucrările cuprind și reabilitarea completă a trotuarelor.

Hogea a făcut o precizare și despre străzile Isaccei și Babadag.

“La începutul lunii iulie, primăria va depune proiectul : Modernizarea parcului auto de transport călători prin achiziționarea de vehicule nepoluante (electrice) pentru transportul public. cod smis 130588.
Se vor achiziționa 20 autobuze electrice asigurându-se și infrastructura aferentă .
De asemenea, proiectul asigura și finanțarea privind reabilitarea completă (plus trotuare) a patru străzi din municipiu. Este vorba despre străzile Isaccei, Babadag, Mahmudiei și Eternității. Acesta este motivul pentru care aceste străzi nu le veți găsi în Master-Plan. Implementarea acestui proiect nu va începe mai devreme de 1 an de la depunere”, a explicat primarul.

Anul 2020-zona Vest: Strada Meduzei, Aleea Cristina, Chiparosului, Cicoarei, Câmpului, Mircea Vodă (tronson strada Toamnei-strada Libertății), Aleea Sulfinei, Pelinului, Bucovinei, Trandafirilor, Traian, Portului, Tineretului.Anul 2020 – Zona Est: Strada 24 Ianuarie, Cuza Vodă ( tronson strada M. Kogălniceanu – strada Mărășești), Armeana, Concordiei, Gloriei, Avram Iancu, Salciilor, Mihai Viteazu, Rahovei, Traian Vuia, Nicolae Bălcescu, George Georgescu, Prislav, Plugarilor (tronson strada Eternității-strada Viticulturii), Primăverii, 9 Mai.

Anul 2021-2022 – Zona Vest: Strada Lac Ciuperca cu sensul giratoriu, strada Gării, Ecoului, Constructorilor, Combustibilului, Gazelei, Energiei, Alunisului, Mihai Eminescu, Varariei, Aleea Ciocarliei , strada Metalurgistilor.

Anul 2021-2022 Zona Est: Strada Școalei, Prudenței, Pescarilor, Plevnei, Progresului, C. A. Rosetti,Cezar, Timpului, Constantin Bratescu, Agricultori, Timișoarei.

Pentru anul 2019 sursa de finanțare este bugetul local.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Dar străzile Malcoci și Alexandru cel Bun? Aveți în vedere ceva în legătură cu ele? Sau vor rămâne pe vecie tăiate în fel și chip și peticite prost, de zici că mergi pe munte cu mașina?….

  2. O idee pt dn primar: eliminarea gradinitelor pline cu boscheti din fata blocurilor si facute locuri de parcare. Astfel se elimina parcarea pe carosabil pe muulte strazi din cele mentionate pt reabilitare

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*