Clubul Natantibus, la înălțime și în 2023. Proiectul „Pe valul albastru”, un succes cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea

FOTO CJ Tulcea

Vineri, 15 septembrie 2021, administratorul public al județului, Dumitru Mergeani, a participat la conferința de închidere a proiectului „Pe valul albastru”, implementat de Clubul Sportiv Natantibus Tulcea și finanțat de Consiliul Județean în baza Legii nr. 350/2005, cu suma de 20.000 lei. În cadrul acestui proiect s-a desfășurat competiția „Cupa Internațională Delta Dunării – înot sportiv”, ediția a V-a, la finalul căreia tinerii înotători tulceni s-au remarcat, ca în fiecare an, cu rezultate bune și foarte bune.

După cum a declarat reprezentantul Clubului Sportiv Natantibus, coordonatorul Sorin Dan Bălan, obiectivele specifice ale proiectului au vizat dezvoltarea unor modalități utile pentru creșterea performanței sportive pentru tineri prin înot, dezvoltarea activității sportive pe plan local, formarea în rândul elevilor a unei atitudini pozitive de petrecere a timpului liber prin sport, promovarea valențelor educative ale sportului în rândul elevilor, respectiv organizarea „Cupei Internaționale Delta Dunării – înot sportiv”, ediția a V-a, care a avut loc la finalul lunii august, la Bazinul Didactic Tulcea.

Competiția s-a bucurat de o largă participare, adunând la start apoape 300 de copii și tineri din România şi Republica Moldova, înotătorii din cluburile tulcene fiind în număr de aproximativ 70.

„Vreau să vă felicit pentru rezulatetele obținute și în acest an la deja tradiționala competiție «Cupa Internațională Delta Dunării». Suntem mândri că sunteți tulceni și că ne reprezentați cu cinste la aceste competiții dedicate formării armonioase a tinerilor. De fiecare dată, ne exprimăm încântarea că putem fi parte a acestor evenimente sportive deosebit de importante și că avem posibilitatea de a contribui la organizarea unei astfel competiții de elită, care reunește tineri sportivi proveniți din centre sportive recunoscute la nivel național și nu numai.

Profit de ocazie pentru a vă reaminti că instituția pe care o reprezint, Consiliul Județean Tulcea, alocă anual fonduri nerambursabile pentru proiecte ce au drept scop promovarea sportului de performanță și promovarea sportului ca modalitate sănătoasă de petrecere a timpului liber. 

Totodată, vreau să vă asigur că întotdeauna tinerii și preocupările lor vor fi în centrul atenției noastre și vom susține toate demersurile menite să îi ajute să își atingă obiectivele de dezvoltare. În acest sens, vă reamintim că instituția noastră acordă, anual, recompense financiare pentru toți sportivii care au venit acasă cu premii importante la competiții naționale, internaționale, europene sau mondiale, dar și la jocuri olimpice. În încheiere, transmit încă o dată felicitări organizatorilor, tuturor sportivilor și antrenorilor! Vă așteptăm și la anul la finanțarea unei astfel de competiții de succes!”, a declarat, cu acest prilej, administratorul public Dumitru Mergeani.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*