Un grajd cu animale din Mihail Kogălniceanu a luat foc de la un scurt circuit

Pompierii au reușit să lichideze incendiul izbucnit la grajd. FOTO ISU Delta Tulcea

În jurul orei 18:40, pompierii din cadrul Stației Babadag ai ISU Delta au fost solicitați să intervină în localitatea Mihail Kogălniceanu pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la un grajd.

Proprietarii au reușit să evacueze cele 30 de vaci până la sosirea pompierilor. A ars o suprafață de aproximativ 30 de mp din acoperișul grajdului, și 30 de baloți de paie.

Pompierii au stabilit ca și cauză probabilă a producerii incendiului, un scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*