Ceremonie militară și religioasă la Cimitirul Eroilor, cu ocazia Zilei Naționale a României                    

Ceremonie militară și religioasă la Cimitirul Eroilor, cu ocazia Zilei Naționale a României. FOTO Consiliul Județean Tulcea

Vineri, 1 decembrie 2023, Lucian Simion și Ștefan Coman, consilierii președintelui Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, au participat, la Cimitirul Eroilor, la ceremonia militară și religioasă cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României.

„Ziua Naţională ne oferă ocazia de a mulțumi înaintaşilor noștri pentru curajul civic manifestat de-a lungul istoriei și de a felicita Armata Română pentru dăruirea cu care își desfășoară activitatea în fiecare zi. Ziua Națională este și un imbold spre solidaritate, una dintre valorile și principiile de bază ale Uniunii Europene.

Contextul geopolitic actual, deosebit de delicat, a cărui dinamică afectează atât țara noastră, cât şi celelalte state membre și nu numai, ne forţează să ne dovedim capacitatea de a fi solidari şi de a ne implica în rezolvarea problemelor comune, fiind cu toţii responsabili de viitorul societăţii în care trăim și mai ales de viitorul generațiilor care ne vor urma.

Vă adresez îndemnul de a privi cu încredere şi curaj în viitor, conştienţi fiind că judeţul Tulcea a beneficiat de o dezvoltare majoră şi accelerată, grație investițiilor majore și pe termen lung realizate în ultimii ani.

Cu speranțe de mai bine pentru viitor și cu patriotism în suflet, permiteţi-mi, la ceas de sărbătoare națională, să vă transmit tuturor, în numele președintelui Horia Teodorescu, cele mai frumoase gânduri de sănătate, prosperitate, pace în suflet și în întreaga lume.

La mulţi ani, tulceni! La mulţi ani, dragi români din țară și de pretutindeni!“, a declarat cu acest prilej consilierul Lucian Simion.

Ceremonia militară și religioasă a cuprins oficierea serviciului religios, depuneri de coroane la Cimitirul Eroilor, precum și defilarea detașamentului de onoare și a tehnicii militare pe strada Isaccei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*