Ceremonial militar și religios la Monumentul Eroilor Revoluției

Ceremonial militar și religios la Monumentul Eroilor Revoluției. FOTO CJ Tulcea

Vineri, 22 decembrie 2023, vicepreședinții Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni și Victor Tarhon, au participat, la ceremonialul militar și religios organizat de Instituția Prefectului – Județul Tulcea și Garnizoana Tulcea, eveniment care a avut loc în dreptul Monumentului Eroilor Revoluției (Catedrala „Sfântul Nicolae“).

În această perioadă, tulcenii aduc un pios omagiu eroilor Corneliu Gavrilov şi Mihai Serian, care și-au sacrificat viața pentru a asigura libertatea poporului român.

„Suntem astăzi aici să aducem un omagiu tuturor eroilor neamului nostru. Ce are 22 Decembrie special pentru noi este faptul că l-am trăit. Este un moment care ne dă tuturor măsura și valoarea neamului. Și spun asta pentru că o națiune care trăiește sănătos, o națiune puternică naște eroi naționali. Iar noi, aici, îi comemorăm și pe eroii noștri, Corneliu Gavrilov și Mihai Serian, cei care au ales să se jertfească astfel încât nouă, astăzi, să ne fie mai bine. Dumnezeu să îi odihnească în pace pe cei care s-au transformat în îngerii noștri păzitori! Cinste eroilor neamului și La mulți ani tuturor!“, a transmis, în cadrul evenimentului, vicepreședintele Mihai Huleni.

Ceremonialul s-a încheiat cu depunerea de coroane de flori, în semn de respect față de cei care s-au jertfit la momentul 1989.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*