Polițiștii tulceni au confiscat raci și pește în urma unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit cu pește și produse din pește

Echipele de control au confiscat pește și unelte de pescuit. FOTO IPJ Tulcea

În cursul zilei de 20 decembrie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mahmudia au desfășurat o acțiune, pe raza localității Mahmudia, pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit cu pește și produse din pește.

În cadrul acțiunii, polițiștii au depistat pe raza localității Mahmudia, județul Tulcea, un bărbat în vârstă de 68 ani, din municipiul Tulcea, care transporta cu un autoturism, cantitatea de 92 kg de pește, 7 kg de raci și 4,5 kg produse din pește, fără documente legale.

Întreaga cantitate de pește și produse din pește a fost ridicată în vederea confiscării și predată spre valorificare unei societăți comerciale.

În cauză, polițiștii desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește, prevăzută și sancționată de Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 23/2008, privind pescuitul și acvacultura.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*