Căutări pe lacul Razelm după ce un adult și un minor au fost dați dispăruți

Căutări pe lacul Razelm. FOTO ISU Tulcea

Ample căutări au loc pe lacul Razelm după ce un adult și un minor au fost dați dispăruți seara trecută.

Potrivit ISU Tulcea, în 22 februarie, în jurul orei 19.00, prin apel la numărul unic de urgență 112, s-a solicitat ajutorul pompierilor militari pentru căutarea a două persoane, un adult și un minor, dispărute pe lacul Razelm, în apropierea Insulei Popina.

“Către locul intervenției s-au deplasat 11 subofițeri din cadrul Detașamentului Tulcea, cu o autospecială de primă intervenție și comandă,  o ambarcațiune SAR, o ambarcațiune RIB și o ambulanță SMURD, împreună cu forțe din cadrul Poliției de Frontieră și Poliției Locale.

Forțele de intervenție au procedat la căutarea celor două persoane, atât pe mal cât și în apă.

În jurul orei 02:30, datorită condițiilor meteo nefavorabile, operațiunea de căutare-salvare a fost oprită.

În această dimineață au fost reluate căutările,  fiind solicitată și intervenția elicopterului SMURD” – ISU Tulcea.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*