FOTO Un bărbat a fost găsit carbonizat într-o casă ce a ars în satul tulcean Trestenic

După stingerea incendiului, pompierii l-au găsit pe propietar carbonizat. FOTO ISU Delta Tulcea

Mai mulți localnici din satul Trestenic au sunat joi seara în jurul orei 20.30 la 112 și au anunțat că la o casă a izbucnit un incendiu. La fața locului au fost trimise echipaje ale ISU Delta Tulcea – 2 autospeciale de stingere cu apă, însoțiți și de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Când au ajuns la fața locului pompierii, incendiul se manifesta la una din camerele casei. Din nefericire în cameră era un bărbat de 49 de ani care a fost găsit decedat.

Reprezentanții IPJ Tulcea au deschis o anchetă pentru a stabili condițiile în care și-a găsit sfârșitul bărbatul, precum și cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*