Supectul de comiterea mai multor infracțiuni, a fost identificat și prins de către polițiștii tulceni

Suspect cu cătușe. FOTO Keith Allison

În urma cercetărilor în cazul comiterii unui număr de cinci infracțiuni de furt din auto, a unei infracțiuni de distrugere, și a unei infracțiuni de tâlhărie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Tulcea au identificat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Tulcea, bănuit de săvârșirea faptelor.

Anchetatorii au stabilit că în perioada decembrie 2017 – octombrie 2019, tânărul ar fi sustras mai multe bunuri din autoturisme parcate pe diferite străzi din muncipiu, creând un prejudiciu de aproximativ 5000 de lei, recuperat parțial.

În cursul lunii decembrie 2017, persoana în cauză ar fi deposedat prin violență un bărbat de un telefon mobil, care ulterior a fost recuperat.
La data de 23 octombrie a.c., polițiștii tulceni l-au reținut pe tânărul de 19 ani, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar la data de 24 octombrie a.c., l-au prezentat Judecătoriei Tulcea care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*