Casa unei bătrâne din Babadag a fost cuprinsă de flăcări

Pompierii au răspuns solicitării și au reușit să stingă incendiul. FOTO ISU Delta Tulcea

În dimineața de 18 decembrie, în jurul orei 6.20, salvatorii Stației de pompieri Babadag a ISU Delta au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o casă din localitatea Babadag.

la fața locului a fost trimis un echipaj format din nouă pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. În casa care a luat foc locuia o femeie de aproximativ 70 de ani, care s-a autoevacuat în timp util și nu a suferit vătămări.

Au fost deteriorate bunurile materiale din 2 camere.

UPDATE:

În jurul orei 8.00, incendiul a fost lichidat de către pompieri. Cauza probabilă producerii incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric din pricina unor improvizații la instalația electrică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*